Lessen algemeen

LOCATIE
De lessen vinden plaats bij Sportschool Ebert Zuidkade 53 te Drachten.

LESTIJDEN
Donderdag 20.00 – 21.30 uur

PROEFLESSEN
Wil je kennismaken met aikido kom dan eens langs om te kijken of een proefles mee te doen. Mail naar info@aikidodrachten.nl om een afspraak te maken.

LIDMAATSCHAPPEN
Je wil je bekwamen in aikido en wekelijks lessen volgen. Dan kun je besluiten tot de aanschaf van een lidmaatschap. Je hebt de mogelijkheid om elk half jaar deel te nemen aan proefexamens en aan examens als je ook lid bent van de JBN (zie verder). Je wordt per mail op de hoogte gehouden van stages en van onze activiteiten voor leden, deze kun je ook vinden op de evenementen pagina van onze website. Voor opzegging van het lidmaatschap geldt een termijn van een maand.

LIDMAATSCHAP JUDOBOND
Van leden die deelnemen aan examens en hun graduatie geregistreerd willen hebben, verwachten we dat zij in ieder geval na het behalen van de 5e kyu, lid worden van de JBN. Onze vereniging Aikido Drachten is aangesloten bij de Judo Bond Nederland (JBN). Hiermee staan we voor kwaliteit. De lessen worden gegeven door hoog gegradueerde, rijkserkende en door de JBN opgeleide leraren. Dat geldt ook voor het afnemen van examens. De JBN zorgt o.a. voor de officiële registratie van de behaalde graduatie van ieder lid en stelt hiervoor aan al haar leden een JBN ledenpas en JBN paspoort ter beschikking.